Despre multumire…

Subiectul din duminica aceasta m-a facut sa constientizez ca daca deschid ochii si privesc in jurul meu nu vad decat probleme si oameni care se plang de acestea, dar mai deloc multumire. Ii multumesc Domnului meu ca a folosit aceasta duminica pentru a-mi vorbi si a ma face constienta ca de atatea ori chiar eu sunt cea care ma confrunt cu aceasta problema: lipsa multumirii, sau mai bine zis ma confrunt cu nemultumirea.

Poate daca citesti aceste randuri te gandesti ca am tot dreptul sa fiu nemultumita privind situatia cu care ne confruntam aproape zilnic – lipsa banilor, a locurilor de munca, etc. etc. – dar cu toate acestea nu am deloc acest drept. Cu ce drept Ii cer eu socoteala Creatorului, Celui care tine in mana Sa toate lucrurile?

Nu pot face altceva decat sa ma plec inaintea Lui si sa imi cer iertare pentru ca am picat de multe ori la acest test si sa cer putere de a fi multumitoare pentru ceea ce am.

Am inteles azi ca sunt mai binecuvantata decat o multime de oameni pentru faptul ca am o casa unde sa locuiesc, un pat unde sa ma pot odihni, o familie care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc si multe alte lucruri pentru care din cauza nemultumirii am uitat sa mai multumesc.

De multe ori parca ceea ce primim ni se pare a fi un drept al nostru si devenim prea egoisti, uitam ca fara Dumnezeu am fi nimic si nu am avea nimic si tocmai de aceea uitam sa multumim pentru toate lucrurile pe care le avem de la El.

Doamne Tata, te rog sa ne ierti pentru ca ne lasam atat de usor luati de val si devenim nemultumiti impreuna cu lumea, decat multumitori pentru ca lumea sa te vada pe Tine prin starea noastra de multumire. Ajuta-ne sa constientizam mai mult ca fara Tine nu am avea nici macar ceea ce avem si multumim ca Tu ne-ai promis ca nu ne va lipsi niciodata painea si apa daca noi ne incredem in Tine. Ajuta-ne la aceasta. Amin

„Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi.” 1Tes.5:18

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: