Recenzie: "A May Bride" – Meg Moseley

E o carte ușor de citit și drăguță. Mi-a plăcut coperta, ceea ce m-a determinat să pun mâna pe ea (la figurat vorbind, deoarece am citit-o pe scribd  )
Nefiind foarte bogată în pagini, doar 124 de pagini, bineînțeles că nu vă pot vorbi prea mult despre ea. 
Fiind de felul meu o romantică, o fire visătoare, îmi plac poveștile cu nunți, cupluri fericite, dar ce se întâmplă atunci când nunta la care visezi s-ar putea să nu mai aibă loc? E dragostea mai puternică decât îndoiala?
Ce faci când mama ta, trăiește în trecut și îți aseamănă relația cu ceea ce a trăit ea? Când devine prea protectivă, astfel încât simți că nu poți să respiri?
Ellie iubește florile, ceea ce o face să „împrumute” curtea interioară a bisericii din apropiere, ca să planteze flori. Această activitate o ajută să fie doar ea cu ea și să își pună gândurile în ordine.

„Nu sunt un grădinar, dar iubesc florile. Uneori o grădină e mai potrivită pentru a te închina și a te ruga, decât o catedrală, și sunt fericit să o împart cu tine.”
„Și nu uita: Adam și Eva au fugit și s-au ascuns când L-au auzit pe Dumnezeu că le vorbește în răcoarea dimineții. Dar aici nu e Edenul, iar eu nu sunt Dumnezeu. Așa că te rog nu te mai ascunde de mine.” (pastorul Michael către Ellie)
Ellie îl iubește pe Gray, dar va reuși ea sa îi demonstreze acest lucru, atâta timp cât mama ei nu îl acceptă?
Lectură plăcută! 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: