Recenzie: "A January Bride" – Deborah Raney

Când am ales să citesc „A May Bride” de Meg Moseley, am ales-o deoarece, în cadrul unei provocări, trebuia să citesc o carte care să aibă flori în titlu sau pe copertă. Și plăcându-mi coperta, am ales-o fără să știu pe atunci că de fapt e parte dintr-o serie intitulată „A Year of Weddings” și că mai sunt și alte miresici. 

Așadar, datorită faptului că îmi place idea acestei serii, dar și a faptului că m-am îndrăgostit de copertele cărților, m-am decis să încep cu începutul. 
Ei bine… vă prezint mireasa lunii Ianuarie.
 
„A January Bride” 
Atunci când Maddie părăsește New York-ul, pentru a se întoarce să fie alături de mama ei, care suferă de Alzheimer, se trezește într-un apartament care are nevoie de serioase reparații, pentru a putea trăi acolo. Dar cum poate ea să lucreze într-o casă plină de muncitori?

 

Maddie este o romancieră de succes și lucrează la următoarea ei carte. De aceea, acceptă cu plăcere ajutorul vecinei ei în vârstă, Ginny, care îi propune să își organizeze un birou temporar la pensiunea prietenului ei, Arthur. Maddie nu s-a întâlnit niciodată cu proprietarul pensiunii, dar o prietenie se leagă între ei, timp în care Maddie și Art își lasă reciproc bilete cu mesaje în fiecare zi. Deși nu s-a așteptat la asta, se pare că Maddie se îndrăgostește de Arthur – un bărbat care, probabil, este mult în vârsta decât ea – și cu care niciodată până acum nu s-a întâlnit față în față.
Pe de altă parte, Arthur Tyler este un profesor de limba engleză, care și-a pierdut în urmă cu trei ani soția, din cauza cancerului. Acum, fără soția lui, pensiunea nu mai este decât un loc unde să doarmă. Însă în momentul în care Ginny îi spune că Madeleine Houser are nevoie de un loc în care să poată să lucreze, acesta își dă acordul de a o lăsa să folosească camera de oaspeți. El, de asemenea, se bucură de mesajele zilnice pe care le schimbă cu Maddie, însă și acesta crede la rândul lui, că persoana pe care începe să o îndrăgească este o femeie plăcută, dar în vârstă.
Ce se va întâmpla când prietenia dintre Arthur Tyler și Madeleine Houser ia o turnură neașteptată?
Lectură plăcută!

O părere la “Recenzie: "A January Bride" – Deborah Raney

  1. Pingback: Cărți citite în luna Aprilie – Partea a II-a | A glimpse of heaven

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: