Recenzie: "A February Bride" – Betsy St. Amant

 

Allie și Marcus se iubesc necondiționat unul pe celălalt, totuși, căutând ceea ce e cel mai bine pentru celălalt, nu fac altceva decât să se îndepărteze reciproc.
Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Oare chiar așa să fie?
Allie a renunțat la dragoste în momentul în care l-a părăsit pe Marcus la altar, din dorința de a-l salva pe acesta de o viață de suferință. Însă, după patru luni, o nuntă îi aduce înapoi împreună, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Deși au încă sentimente unul pentru celălalt, deoarece iubirea lor nu s-a evaporat, totuși ea se lupta cu ea însăși, nedorind să îl facă să sufere pe Marcus într-o căsnicie care să fie nimic altceva decât un eșec.

 

De ce fuge de fericire de fiecare dată când ar putea să se lase cuprinsă de ea? Deoarece poartă pe umerii ei o istorie distrugătoare a familiei.

 

Istoria se repetă cu fiecare femeie din familie, care îmbracă aceeași rochie de mireasă – o rochie care trece din generație în generație și care, în concepția lui Allie, poartă cu ea un blestem – acela de a lăsa în urmă doar căsnicii destrămate.
Va înțelege Allie că o căsnicie înseamnă mai mult decât o rochie de mireasă? Va descoperi cine este ea ca mireasă, fără a purta povara unei familii destrămate?
Lectură placută!

 

O părere la “Recenzie: "A February Bride" – Betsy St. Amant

  1. Pingback: Cărți citite în luna Aprilie – Partea a II-a | A glimpse of heaven

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: